Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Meer Power met Powerpoint

21 februari 2022 @ 19:00 - 22:00

- €50,00
De PowerPoint applicatie zit standaard in het Microsoft Office pakket maar velen kunnen er niet efficient mee werken. In deze cursus leren wij je hoe je powerpoint moet gebruiken voor presentaties, maar evenzeer voor het opmaken van documenten en rapporten, zelfs dashboards.
PowerPoint is eigenlijk het grafische pakket in de Office suite waarmee je presentaties maakt. Maar wist je dat je ook uitnodigingen, product flyers, menukaarten, PDF documenten en zelfs filmpjes kan maken met PowerPoint? Waarom niet je menukaart voor je take away restaurant, of advertenties voor je winkel of bakkerij mee maken? Of hoe je de achtergrondkleur van een afbeelding wegneemt? Welke kleurencombinaties gebruiken? Animaties en overgangseffecten gebruiken.
Kom langs en wij leren je allerlei tips en tricks in PowerPoint om betere dia’s te ontwerpen die grafisch er ook mooi en professioneel uitzien. Met deze tricks ga je veel efficiënter werken en ontwerpen, en ga je zien dat dat die ‘oranje applicatie’ van Microsoft Office totaal ondergewaardeerd is door velen.
Prijs: 50 euro ex btw
Inbegrepen: Vergaderbroodjes, soep en dranken + 3 uur opleiding PowerPoint.
Welkom vanaf 18.30u
Inschrijven via mail naar: info@thiewinkel23.be
Extra korting voor BNI Leden, inschrijven via BNI CONNECT !

Organizers

Thiewinkel23
PresentationPoint

Venue

Thiewinkel23
Thiewinkelstraat 47
Lummen, Limburg 3560 Belgium
+ Google Map
Phone
0473 11 79 21
View Venue Website

Organizers

Thiewinkel23
PresentationPoint

Venue

Thiewinkel23
Thiewinkelstraat 47
Lummen, Limburg 3560 Belgium
+ Google Map
Phone
0473 11 79 21
View Venue Website